1 - 5

AFC Quick 1890 JO9-1

19 oktober 2019 14:00

Onbekend

Ondanks de vakantie genieten diverse teams ook in de herfstvakantie van een potje voetbal. Zo ook de 09-1.

Op de website van SDO Bussum stond dit leuke wedstrijdverslag. Het laat goed zien waar voetbal over gaat. Samen genieten van het spelletje. Sportief gedrag. Winnen of verliezen dat maakt dan niet zoveel uit. Vooraf handjes geven. Na afloop handjes geven. En samen op de foto.

SDO JO9-1 verliest oefenwedstrijd van AFC Quick Amersfoort.
Hoewel het vakantie is mochten wij aantreden voor een oefenwedstrijd. Het beloofde een leuke pot te worden want beide teams hadden er zin in.
We begonnen leuk aan de wedstrijd. Het ging ook lekker gelijk op. Maar na een inschattingsfout van onze keeper kwam Quick op voorsprong. Quick kreeg langzaamaan ook het betere van het spel.
Quick liep met goed voetbal uit naar 0-2. Ze lieten de bal mooi lopen, SDO probeerde de druk erop te krijgen maar het spel was daar vandaag niet goed genoeg voor. Toch kwamen wij een klein beetje terug in de wedstrijd door de 1-2 te maken. Dit was een ouderwets mooie aanval waarbij De keeper er nog wel aan zat maar niet kon keren. We hoopte dat dit een ommekeer zou zijn maar hadden ook geen geluk in de afwerking vandaag. Ballen over en net naast, maar niet in het netje.
Het spel ging heen en weer, SDO schoot een bal op de paal, quick schoot rakelings over. Vlak voor rust had Quick een mooie uitbraak en speelde door ons heen. Ruststand 1-3.

Na de rust had SDO wat goed te maken. Het ontbrak echter aan het geloof. SDO beet zich vast in de tegenstander en probeerde van alles. Maar Quick bleef scherp en kwam met goed voetbal zeer goed onder de druk vandaan. Quick kon uitlopen en al snel waren onze boys en girls gebroken.
Het ging van voetbal naar kluitjes Ping Pong. En de inzet en geloof waren weggesijpeld. Laten we het er maar op houden dat we vandaag in de herfstvakantie stand stonden.
Alle credits naar Quick Amersfoort want die waren vandaag gewoon de betere.

Ook bedankt voor de (voor ons wat minder :)) leuke maar vooral sportieve wedstrijd. Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft, dan gaan we voor de revanche!