AFC Quick 1890 MO17-1

2e klasse 10*

7 maart 2020 9:30

Onbekend

Vandaag speelden we uit tegen Achterveld. We hadden goede hoop en we zouden ervoor gaan na een tussenperiode zonder wedstrijden. Na een goed begin kwamen we achter met 1-0. Maar voor de rust witen we ons te herstellen naar een voorsprong van 1-2. Wat waren we blij. In de tweede helft gingen we goed van start. We voelden dat we meer kansen hadden maar Achterveld maakte de 2-2. We kregen ook nog een penalty tegen maar onze puntenpakker Anna stopte de penalty. We scoorden ook nog de 2-3 dus het kon niet op. Weer kregen we een terechte penalty tegen. Met nog 10 minuten op de klol was alles mogelijk. Wij namen het initiatief en scoorden de 3-4! Het was een leuke en spannende wedstrijd waarin we alles gaven.

Dank Roos, Roos en Nienke voor het invallen!