Hoofdklasse G

3 oktober 2020 9:15

J. van Barlingen

Onbekend

Vandaag was het de eerste wedstrijd zonder publiek. Er waren een paar ouders die langs het hek van Quick stonden te gluren naar de wedstrijd. Opstelling was bekend gemaakt door de trainers. We gingen met z’n alle warmlopen en een moest Scott inschieten. We gingen op onze posities staan en de wedstrijd was begonnen. Het was heel soepel in het begin en we maakten binnen een paar minuten de 1-0 (Juda). Al snel maakte Juda er nog 3, 4-0. We speelden door en Tijn maakte de 5-0. Zij begonnen al op elkaar te zeuren. Toen het 5-0 stond wisten we al dat we zouden winnen. Wij speelden alleen op hun helft. Nog een keer Tijn, 6-0. Het was te makkelijk en wij bleven maar scoren. Het was 11-0 in de rust. De trainers zeiden in de rust dat we met 10 man gingen spelen. In de rust moesten Koen en Matthijs meespelen met de 13-2 als invallers. Toen gingen wij 20 minuten lang met 10 spelers spelen, omdat het te makkelijk was. De laatste 10 minuten speelden we weer met 11 man. De tweede helft is van start gegaan. De 12 en 13-0 heeft Tijn gescoord. Scott stond te ver van zijn goal en iemand schoot hem over hem heen. We gingen met z’n alle naar voren en Adam had de 14-1 gescoord. Op gegeven moment probeerde we alleen maar zelf te scoren en misten we een paar kansen. We hebben de 15-1 gescoord door Lode. We gingen door en het werd 16-1 (Moad). Door wie de 17-1 is gescoord, is onbekend. Fuuuutttttt!