AFC Quick 1890 JO10-2

2e klasse 14

22 september 2018 8:30

Onbekend

Een zwakke broeder kan je altijd tegenkomen in een poule in de 2e klasse. Na spannende bekerwedstrijden tegen mede-poulegenoten Amsvorde en CJVV, met nipt verlies tot nipte winst, was de verwachting dat ook TOV zich niet zomaar gewonnen zou geven (zeker na het ruime verlies van een krap half jaartje eerder). Na 4 minuten bleek echter dat een monsterscore in de maak was met een zeer snelle hattrick van Pelle. Bij rust stond het al 0-11 voor Quick!
In de tweede helft mocht TOV met een mannetje meer spelen, maar toch eindigde de doelpuntenregen pas bij 1-21 ! Op de eerste 10 minuten na, toen Quick als een wervelwind tekeerging en het 0-8 stond, was het uiteraard geen wedstrijd meer. Maarten scoorde na een kwartier nog een fantastisch doelpunt met een ware omhaal (in plaats van in de kruising laag in de hoek, maar het bleef een zeer mooie actie na een afgemeten voorzet van Tom), waarna iedereen wilde scoren en dat lukte ook nog (bij 45 minuten prikte Joost - na 25 minuten als derde doelpaal te hebben gefungeerd - als laatste van het team zijn doelpuntje mee).
De monsterscore was te danken aan: Pelle (5x), Tom (4x), Maarten (4x), Thomas (2x), Tobias (2x), Joost (2x), Skip (1x) en Walid (1x). Over twee weken IJsselmeervogels-uit en dat zal andere Spakenburgse koek zijn.