Cobu Boys JO10-1

2e klasse 14

24 november 2018 9:30

Onbekend

Quick begon de eerste helft wat stroef en na 25 minuten stond het 3-3. Cobu Boys zette Quick goed onder druk en achterin werden daardoor wat fouten gemaakt. Thomas keepte de 1e helft en had een aantal goede reddingen, alsmede het geluk van paal en lat, zodat Cobu Boys niet op voorsprong kwam. In de 2e helft ging de 'clockwork orange' van Quick wel tikken zoals het behoort (Quick had dan ook oranje hesjes aan). De overtalsituatie voorin werd nu makkelijker uitgespeeld en Quick liep hiermee misschien wat geflatteerd uit naar een 11-4 zege. Speciale vermelding verdient Jasper die een nagenoeg perfecte wedstrijd speelde en de hele rechterflank voor zijn rekening nam. Het hele team pikte zijn doelpunt mee en door vermoeidheid van Cobu-zijde had Pelle in het doel steeds minder te doen. Volgende week op naar de clash tegen CJVV