Datum

1 december 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Zo vlak voor de winterstop heeft Quick de draad weer opgepakt met winstpartijen. CJVV had nog geen wedstrijd verloren en de eerste helft bleek ook waarom, want onze jongens hadden de grootste moeite in de verdediging en paal en lat waren de keeper weer goed gezind (Tobias keepte zeer goed in de 1e helft en Maarten stopte in de 2e helft een rits aan kansen). Bij een 0-2 achterstand deden Tom en Thomas eindelijk iets terug, zodat met kunst en vliegwerk toch nog 2-2 bij rust op het scorebord stond.
De tweede helft zorgde voor vuurwerk van beide zijden, waarbij het tot 5-5 volledig gelijk opging. Walid, Skp en Joost zorgden voor de treffers. Quick heeft wat met 'Haagse kwartiertjes', want het laatste kwart zakte CJVV uiteindelijk dan toch nog net door het ijs. De treffer van de week kwam daarbij op naam van Pelle: met een vlammend schot a la Robben vanaf de zijkant hoog in het dak van het doel ! Walid en Tom zorgden toch nog voor een ruime zege.
Volgende week de alweer laatste wedstrijd tegen Amsvorde. Bij winst 'virtueel kampioen' en dan op naar de 1e klasse.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!