Amsvorde JO10-1

2e klasse 14

8 december 2018 9:30

Onbekend

Deze laatste wedstrijd voor de winterstop schoot Quick uit de startblokken en stond het binnen 20 minuten al 3-1. Echter, zo vlak voor de pauze werden de kansen voor Amsvorde wel heel groot, zodat een 3-3 ruststand een goede afspiegeling was. De tweede helft werd een zeer gelijk opgaande krachtmeting. Vlak voor tijd bij 7-7 dan toch nog een plotselinge uitbraak van Amsvorde, waarbij keeper Tom verrast werd door een slimme lob: 7-8 voor Amsvorde ! In de laatste seconden nog een grote kans voor eerst Pelle en daarna Thomas die de bal helaas niet goed genoeg kon 'drukken'. Door het slechte weer is het notitieboekje helaas 'vergaan', maar er werd door Quick gevochten voor iedere meter en dan kan het kwartje ook een keer de verkeerde kant opvallen. Clubs als Amsvorde en CJVV zijn zeer gewaagd aan Quick en hopelijk komen we elkaar in de tweede seizoenshelft met promotie naar de 1e klasse weer tegen.