Zwaluwen Jeugd Beker O14 1e ronde Groep 1 27

Sportlaan 30
3828AZ
HOOGLAND
tel. 033-4801915

Op zaterdag 23 oktober speelt de JO14-1 hun eerste bekerwedstrijd. Tegen Hoogland. Het eerste fluitsignaal klonk om 10:00 uur, de wedstrijd is begonnen. Tijn heeft het eerste duel met twee sterke mannetjes. De bal rolt de 16 in en Scott pakt hem met een duik, met Sjef erbij en die moet eruit voor Bobbie. De verdediger van Hoogland maakt een fout waardoor Tijn van buiten de 16 kan schieten, maar dat doet hij alleen helaas een meter naast. Quick wordt heel goed vastgezet door Hoogland. Corner voor Hoogland en ze koppen hem er in 1-0 Hoogland. Quick krijgt een vrije trap en Belal schiet hem tegen de tegenstander aan, waardoor hij erin gaat 1-1. Quick geeft een corner weg en Hoogland neemt hem en Scott pakt hem klem vast. De eerste helft is voorbij.

De 2de helft begint met een stand van 1-1. Hoogland heeft aftrap en Quick probeert meteen druk te zetten. Hoogland krijgt een paar corners. Vanuit deze standaard situatie waren ze in de eerste helft succesvol, maar deze keer zit Scott er 2 keer goed bij. Quick probeert er onderuit te voetballen, maar dat lukt nauwelijks meer in de tweede helft, want Hoogland is een stuk feller dan quick. Dan, de bal wordt verloren op het middenveld en zoals al gezegd, Quick niet sterk in duels en wordt afgetroefd. Er is heel even ruimte voor het schot en de bal zeilt over Scott het doel in 2-1 Hoogland. Dit betekent dat er voor de vijfde keer afgetrapt wordt. Er worden een paar stevige overtredingen gemaakt op Quick, maar de scheids laat doorgaan. Even later komt Hoogland er nog een keer doorheen, maar Scott is scherp en tikt de bal weg. Wel een corner…. Ook hier komt niks uit voor Hoogland. Dan klinkt het laatste fluitsignaal en is de wedstrijd voorbij. Jammer boys, volgende keer beter.