Westdijk 12
3752AE
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
tel. 033-2992140

Weer een nieuwe zaterdag, deze keer tegen het vissers clubje Spakenburg! Het is rond 10 uur als we met z’n allen handjes geven aan de tegenstander. Daar klinkt het felle gesnerp van het fluitje van de scheidsrechter, we zijn los!

Al vroeg in de wedstrijd komen we op 0-1 door een goeie pass van Koen op Tijn en Tijn schuift hem rustig in de verre hoek, binnenkant paal! Dan is het even rustig met de kansen, en tikken de centrale  verdedigers een beetje rond. Maar dan daar weer een goeie bal van Koen op Ilias, die hem op de 16 klaarlegt voor Jack en die schiet hem schitterend onderkant lat binnen (0-2). Quick tikt heerlijk over en geeft Tijn nog een kans om te scoren, maar de bal eindigt op de parkeerplaats. En daar is dan de 0-3, weer een pass van Koen op Tijn, die net te hard was, maar Tijn kan hem nog net aantikken en houdt de bal net binnen. Hij legt hem keurig terug op Jack en die tikt hem rustig binnen (0-3). Dan klinkt weer het gesnerp en het is rust. Tot de volgende helft!

De rust is voorbij. Moad wordt ingespeeld en Moad draait een paar rondjes, maar komt er voorbij, speelt nog een speler uit en schiet de 4-0 binnen voor AFC Quick. En we gaan door. Moad wordt weer ingespeeld, doet weer een paar acties en schiet tegen de paal, maar gelukkig binnenkant paal dusss 5-0. En we gaan weer door. Goeie opbouw van Luka en Koen. Er wordt vaak overgespeeld, bal belandt bij Jack en Jack stift de bal over de keeper.... lat, nee hij gaat er in! Dus Jack maakt de 6-0. De bal wordt weer naar de middenstip gebracht en het spel begint weer. Er is een tactiek uitgelegd in de rust voor de back, Joep doet dat goed en geeft een mooie bal op Belal, maar die kopt over. Moad wordt weer ingespeeld en je raad het al, 7-0. Dat is een hattrick voor Moad. En weer door. Ilias wordt ingespeeld en maakt de 8-0. Maar het is helaas buiten spel. Het was de thuisgrensrechter die geen zin had in nog een goal tegen. Maar dat waren de laatste paar minuten. Scheidsrechter fluit af en AFC Quick wint met 7-0!