Willem Tomassenlaan 10
3829BX
HOOGLANDERVEEN
tel. 033-2571918

We spelen uit tegen Hooglanderveen. Het is warm weer en het gras is groen. We hebben veel blessures, maar we gaan er met een goede mentaliteit in. De scheids fluit en de wedstrijd begint. Al vroeg in de wedstrijd komen we 1-0 achter door een matige goal, maar we houden ons hoofd koel. Door een mooie assist van Moad en een goeie afronding van Belal komen we op 1-1. We hadden de hele wedstrijd last van een warrige en onduidelijk leidende scheids. Hooglanderveen maakt veel overtredingen, maar de scheids fluit maar niet. Bij de 2de goal schakelden we niet snel genoeg om en zijn de ruimtes te groot. Daardoor kon hun spits van eigen helft iedereen eruit lopen en de 2-1 maken.

Hooglanderveen is in een aanval en de bal word goed verdedigd, maar zoals ik al eerder zei hadden we last van een warrige en onduidelijk leidende scheids. Die vindt het een terugspeelbal en daardoor krijgen we een vrije trap tegen en die gaat er helaas in. Dus staat het 3-1. Daarna kreeg Sjef een zieke trap en hij ging ook nog is door z'n enkel!! Hij heeft mega veel pijn. Wel eindelijk een gele kaart voor Hooglanderveen. Ties moest gaan warmlopen, maar had last en toen moest Lode warm lopen. Hij had een minuut om warm te lopen. Toen goede aanval en Jack bijna raak! Had erin gemogen man man man, jammer. Maar ja, we moeten verder en scheidsrechter fluit 10 min te vroeg. Oh nee, toch een drink pauze! Laatste tien minuten gaan in. Koen gaat naar voren en geweldige pass naar jack, maar weer pech met de afronding helaas. Maar we gaan door! Verdomme 4-1, weer door die nummer 9 helaas. De moed is erin gezonken bij Quick. Jack probeerde nog een omhaal, bijna de goal in, maar helaas niet de bal geraakt. Koen mist net, scherp schot op het hek naast de goal en het zat erop. Volgende keer beter boys!