Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Op een zonnige zaterdag een wedstrijd tegen Nieuwland. Koen heeft de bal en geeft een goede steekpass op Sjef met de eerste kans, maar net over helaas. Goede combinatie aan de zijkant en een voorzet 1-0 Ilias, een beetje een frommel goal, maar goal is goal. Moad met een actie en een overtreding op hem. Vrije trap op een mooie plek, maar helaas net naast. Nieuwland met een diepe bal, 1 op 1, maar Koen is er en haalt hem in. Mooie onderschepping, goed werk. We zijn veel beter en hebben veel de bal, maar we maakte geen kansen dus eerste helft eindigt met 1-0 ruststand.

2de helft begint. Tijn met de 1 op 1 en daar is de 2-0. Gekraakt schot en dan goal van Moos, een prachtige goal buiten de zestien met zijn linkerbeen 3-0. Tijn goede rush en schiet, maar helaas op de paal. Corner Quick, bal blijft liggen en Koen ramt er een in, goede goal 4-0. Flipperkast voor de goal van Nieuwland, maar Tijn prikt hem 5-0. Jack knokt zich langs de tegenstander en geeft de bal op Tijn, Tijn weet er wel raad mee 6-0. Daarna een prachtig afstandsschot van Jack in de bovenhoek 7-0. Mooiste goal tot nu toe. Scott voor de eerste keer in actie, maar geen probleem. Scott pakt hem klem vast. Belal geweldige steekbal op Tijn, Tijn gaat twee man langs en goal 8-0. Belal prikt er nog een goeie goal in, beloning voor het goede werken 9-0.

De scheidsrechter fluit af, wedstrijd klaar. Goed resultaat voor Quick.

CJVV wint van Hooglanderveen, waardoor de promotiestrijd nog spannender wordt.