Laan van Duurzaamheid 10
3824DZ
AMERSFOORT
tel. 033-4565077

Vroeg in de ochtend vertrokken we rond half 8 vanaf Quick. 😴 Het is nog donker als we aankomen. We gaan de kleedkamer in voor de bespreking. We gaan beginnen! En het is bijna licht geworden. Wij hebben aftrap en spelen rond. Het weer werkt niet echt mee. Tijn komt net niet aan de bal anders zat ie er in.  Corner Bobbie trapt, keeper pakt. Ilias komt aan de bal kap draai en schiet vol op de keeper. Diepte bal op Tijn verdediger tackelt Tijn vol van achter! Penalty! Nee hoor, scheids vindt van niet. Jack gaat in de fout bij een terugspeelbal op Scott, maar Scott houdt hem er net uit. De tegenstander krijgt een corner en ze koppen de bal in de goal en het staat 1-0 voor Nieuwland. Ilias zet druk en krijgt de bal en schiet hem in de linker hoek. Jack en Tijn combineren en Jack schiet raak. 2-1 ! Dat geeft wat rust. Dan, Ilias schiet.... net naast! Scheids fluit toch wel erg partijdig af en toe. Luka gaat rennen en stopt niet met rennnen! Voorzet Luka niet erin, jammer. RUST!

Tweede helft begint na de aftrap van Nieuwland. Goede voorzet, maar Belal kopt helaas niet raak.
Moad schiet op goal, maar op de keeper. Overtreding aan de linker kant en Moad neemt hem. Als de scheids niet kijkt rolt hij de bal nog een stukje naar voren. Hij schiet en hij mist!
Joep krijgt een tik en we krijgen een vrije trap, die Belal neemt. Hij schiet in de muur en de rebound gaat links naast.
Moad krijgt de bal en schiet in bijna open goal 3-1.
4-1 Tijn scoort na een snelle aanval na goed druk zetten. Moad schiet op goal, maar de keeper redt. Quick krijgt een corner en de bal gaat uit via Nieuwland. Quick krijgt geen nieuwe corner, want er wordt namelijk afgefloten.
Einde wedstrijd, 4-1 voor Quick. Volgende week beter.