Ondanks de kansen een minimaal verschil...

Willem Arntszlaan 96
3734EJ
DEN DOLDER
tel. 030-2280006

In de ochtend van 13 november speelt AFC Quick 1890 tegen D.O.S.C. Quick neemt de aftrap en we zijn los! Quick heeft veel balbezit, spelen rustig over en houden het overzicht. Uiteindelijk komen er kansen voor Quick, maar we benutten ze niet. Dan op ongeveer de helft van de 1e helft, bouwen we een mooie kans op en gaan we steeds een stukje naar voren. We kunnen naar het middenveld spelen en sturen Moad diep, die dolt zijn tegenstander en geeft hem voor rond kop zestien. Daar staat Jack en die schiet hem heel mooi en precies in het hoekje erin! 0-1. We gaan weer verder en we willen meer goals maken. D.O.S.C hebben sterken jongens voor- en achterin en zijn best snel. Koen en Luka hebben het lastig. Quick heeft uiteindelijk nog wel het overzicht en controle over het spel en kunnen ook steeds meer opschuiven en kansen proberen te creëren. Nummer 13 van D.O.S.C heeft het maar niet naar zijn zin en slaat heel hard op de grond en op meerdere stuken van het veld. Daarna is de 1e helft ten einde gebracht door de scheidsrechter. 0-1

Als de 2e helft begint weten we vrij snel dat D.O.S.C er alles aan gaat doen om gelijk te spelen. Ze maken veel overtredingen, maar komen nog niet tot kansen. Het gaat een lange tijd zo door: weer een overtreding en nog een en nog een... Quick zoekt naar die verlossende 0-2, maar hij valt niet. In de tussentijd probeert D.O.S.C met lange ballen ook tot een goal te komen. De rechtsbuiten van D.O.S.C kan er niet meer tegen, hij wil gewisseld worden en dat gebeurt uiteindelijk ook. Terwijl er nog steeds grof gespeeld wordt. Jack krijgt een grote kans en hij gaat voor de chip, maar de keeper van D.O.S.C speelt een hele goede wedstrijd. Op het einde krijgt D.O.S.C nog een paar corners, maar geen van alle gaat erin. Er was heel hard gewerkt voor de overwinning . En dan is het klaar 0-1.