Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Al vele jaren speelt Jong Quick, tegenwoorig O23, gedurende het seizoen wedstrijden tegen leeftijdgenoten. Vaak zijn dat leuke wedstrijden waarin jongens van JO17 en JO19 ervaring opdoen door samen te spelen met spelers van Q1 en Q2. Zo ook dit jaar. Frank Corba had voor de wedstrijd tegen Renswoude O23 in overleg met de diverse trainers 15 spelers geselecteerd. In het begin van de wedstrijd was het aan Quick-zijde wat onwennig en wisten de bezoekers elkaar beter te vinden, wat hen ook wat kansen opleverde. Jasper wist zijn doel schoon te houden, waarbij hij wel een keer geholpen werd door de paal. In de loop van de eerste helft kwamen onze jongens (inclusief mentor Sander van Amstel) beter in hun spel en onstondern er ook gevaarlijke situaties voor het Renswoude doel. Voor rust kwam Quick op een 1-0 voorsprong toen een schot van linkerspits Mohammed Sadik (JO17-1) enigszins van richting werd veranderd en de doelman kansloos liet.

Bij de start van de tweede helft werden vier nieuwe krachten ingebracht in ons elftal. Het combinatiespel werd hier zelfs iets beter door. Het aantal mogelijkheden om te scoren bleef echter beperkt, zowel bij de thuisploeg als voor de bezoekers. Toen het licht automatisch uitging om 22:00 uur was er nog een minuut of vijf te spelen, maar voor de uitstekend leidende scheidsrechter Ammerdorffer zat er niets anders op dan de wedstrjid af te fluiten. Het publiek had een leuke wedstrijd gezien tussen twee gelijkwaardige ploegen, waarbij de talenten van Quick dit keer de gelukkigste waren.

Op 16 november staat de volgende wedstrijd van Jong Quick op het programma. Dan komt Jong CJVV op bezoek op Dorrestein.