Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Onder perfecte voetbalomstandigheden ontving Quick 19-2 vandaag Valleivogels 19-1 uit Scherpenzeel. Door steeds in te zakken op eigen helft door Valleivogels ontstond er een eerste helft waarbij Quick de bovenliggende partij was. Het lukte echter niet om kansen te creëren laat staan een doelpunt te maken. Na een kwartier spelen wist de scherp spelende Milan een terugspeelbal te onderscheppen 1-0. Zowel de vele corners als de vrije trappen leverden door stug verdedigen van Valleivogels geen kansen op. De toegekende penalty kom niet verzilverd worden door Quick, waardoor we met het kleinst mogelijke verschil de kleedkamer in gingen.

In de rust is het accent gelegd op de organisatie en concentratie. De verwachting was dat Valleivogels in de 2e helft hoger zou gaan spelen en het ons lastig zou gaan maken. Quick 19-2 kwam scherp genoeg uit de kleedkamer en wist met geconcentreerd verdedigen de storm aan aanvallen van Valleivogels te weerstaan. Na een balverovering op de helft van Valleivogels wist Milan de verdediger uit spelen en goed in te schieten. 2-0

Daarna barstte de Scherpenzeelse storm pas echt los. Het engeltje op de lat van doelman Peer was gelukkig blijven zitten waardoor Valleivogels de paal, de kruising en 2 keer de lat wisten te raken. De 2-1 kon dan ook niet uitblijven, maar met Milan in de verdediging en een goede focus van het hele team wist Quick ondanks de uitvallers de 3 punten in Amersfoort te houden.

Een mooie afsluiting van de eerste seizoenshelft en beloond met een derde plek in de competitie.