Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Opnieuw in het nieuwe tenue stond voor de 19-2 de thuiswedstrijd tegen Roda 19-2 op de kalender. Alhoewel alle spelers inmiddels zijn  voorzien van een nieuw tenue in de juiste maat, bleek Roda 19-2 snel een maatje te groot. De eerste helft deden de spelers van Quick hun best, maar het slimme counterspel van Roda brak al snel de score open 0-1. De 19-2 bleef georganiseerd voetballen en toch bleken ze verdedigend kwetsbaar tegen de snelle counters van Roda. Terwijl in de loop van de eerste helft het aanvallen Quick steeds beter af ging, maakte de blessure van Milan het niet makkelijker om tot scoren te komen.

De tweede helft ging Quick van start met een 0-4 achterstand om, zonder vaste waarde Milan, deze achterstand weg te werken. Er werden meer kansen gecreëerd en zowel van links en als van rechts kwam het tot enkele doelpogingen. Ondanks de forse achterstand bleef de 19-2 proberen voetballend een oplossing te vinden met als resultaat meer kansen dan in de eerste helft. Roda speelde de riante voorsprong slim uit en wist nog 1 keer te scoren. Alhoewel Quick meer voetbalde dan vorige week bleek het agressievere en beter voetballende Roda nog een brug te ver. De 2e helft biedt voldoende  aanknopingspunten om verder te bouwen en de competitie is nog lang. Alle tijd om beter te worden en in het voorjaar de uitwedstrijd tegen Roda te spelen.