De Beker deel 2: Drie punten in de pocket!

Datum

8 september 2018 9:30

Accommodatie

Onbekend

Thuis tegen CJVV: Nog geen 2 minuten gespeeld of met een geplaatst schot van Thomas direct op voorsprong. Echter niet lang daarna alweer 1-1. Tot de 10e minuut was het billenknijpen achterin, maar sluitpost Skip hield wonderbaarlijk zijn doel bijna geheel schoon. Een Peru-moment bij de 1-2, zeg maar, maar ook weer snel hersteld door Pelle, waarna CJVV en weer Pelle en Joost bij een geweldig afstandschot (Wim Jonk eat your heart out: #Marchegiani (de mooiste keepersnaam ever) #Torino-Ajax1992!) de stand op 4-3 in het voordeel van Quick hadden gezet.
In de 2e helft stonden de andere spelers op. Jasper zorgde met een beheerst schot voor een wat ruimere marge, maar toch kwam CJVV weer terug. Het slotakkoord was echter voor Walid die de eindstand met twee doelpunten op 7-6 zette! Vermeldenswaard was nog het zeer goede spel van Tobias en de dynamiek van Maarten! Lichtpunten, lichtpunten, zeg maar een schijnwerper! Lekker verder trainen boys en met vertrouwen op naar Roda '46!