Doelpuntenfestival resulteert in nipt verlies

AFC Quick 1890 JO10-2

Groep 3 30

1 september 2018 12:00

Onbekend

De eerste wedstrijd van het seizoen. Het was nog wat wennen aan elkaar, maar Quick kwam zeer goed en fel uit de startblokken. Pelle, Maarten en Jasper zorgden er steeds voor dat Quick op voorsprong bleef en in de eerste helft zorgde Thomas met een '4-mans-slalom' voor een 4-4 stand bij rust.
Na rust zette Quick de lijn goed door en liep zelfs uit naar 5-8 (doelpunten van o.a. Walid, Joost en Tom). De warmte, de wat langere speeltijd (naar 25 minuten per helft) en wat pech en chaos achterin zorgden voor een bloedstollende laatste 5 minuten. Bij 9-9 werd een corner weggegeven, waarbij Quick even de organisatie kwijt was en Amsvorde slim de bal indribbelde en diagonaal in het doel schoot. Onrecht, dat kan toch niet, jeetje!
Een lekkere pot met helaas een nipt verlies, maar wel goede aanvallen over meerdere schijven.
Volgende week dan maar tegen CJVV drie punten pakken, want we staan letterlijk en figuurlijk op scherp !