Close call: 9-9 Roda-uit en 2e in deze eerste ronde Beker

AFC Quick 1890 JO10-2

Groep 3 30

15 september 2018 9:30

Onbekend

Quick voetbalde in de eerste helft naar behoren met goede combinaties en diepgang: na een kwartiertje was dan ook een comfortabele 1-4 voorsprong bereikt. Tegen het einde van de eerste helft kwam Roda door wat slordigheden terug tot 3-4, dus de jongens waren gewaarschuwd. In de tweede helft werd de goede lijn in eerste instantie vlot doorgezet en bij 5-8 leek het spel gespeeld. De organisatie werd daarop wederom slordiger, zodat Roda het tij kon keren. Bij 7-8 werd het weer (veel te) spannend in de laatste 10 minuten met een soort tafeltennis-voetbal van beide zijden: 9-9 bij het laatste fluitsignaal. Hadden we de wedstrijd uit handen gegeven, of moesten we nu blij zijn met dit gelijkspel? In ieder geval vier punten in deze poule met Amsvorde (6 punten), Quick (4 punten), CJVV (4 punten, maar verloren van Quick) en Roda (2 punten). Een goede tweede plek en het beste veldspel van deze ploegen, die we voor een deel nog tegenkomen in de competitie.