Barnseweg 9
3773BA
BARNEVELD
tel. 0342-413478

AFC Quick speelde zaterdag de tweede competitiewedstrijd, op bezoek bij Sterk Door Vriendschap Barneveld en ging helaas ten onder. Na een 5-1 ruststand was de eindstand 5-3 voor de thuisclub.

De voorbereiding was wat rommelig, de focus ontbrak her en der. Daarbij hadden we een selectie van 13, waarbij de wissels max 1 helft konden spelen.
Mo, Markus en Efe waren er niet bij vandaag.

Op een zonovergoten hoofdveld, met een straf windje, werd er om ruim 12.30 uur afgetrapt. De prima leidende scheidsrechter El Hassnaoui nam uitgebreid de tijd voor zijn verhaal.

Quick kwam goed uit de startblokken en wist Kymani "op de brommer" te zetten. Hij wist de bal keurig langs de uitstormende doelman te schuiven. De thuisclub had wat meer de bal daarna, maar had moeite met de speelwijze van  Quick. Toch viel snel de gelijkmaker. Indraaiende vrije trap van rechts werd verlengd, 1-1. Kort daarna ook de 2-1 en 3-1, waar we verdedigend niet scherp waren.
De withemden roken bloed, de Quickers wisten de knop niet om te zetten. Aanvallend creëren we we wat gevaar, maar de kansjes waren niet besteed aan de Amersfoorters. Aan de andere kan ging het makkelijker en gaven we ook de 4-1 weg. Solo op rechts, geen "maximaal verdedigen" in de 16 en kassa.
Kort daarna een enorme kans voor Thijn, maar 1 op 1 was de goalie de baas.
Tot overmaat van ramp weer geklungel achterin, 5-1 op slag van rust....

Met een gewijzigde formatie plus Siam en Ralph voor Mervan en Mo gingen we de strijd aan na rust. SDVB had het betere van het spel en scoorde 5 van de 6 kansen voor rust, Quick had er ook een paar extra kunnen maken.
Quick stond beter, verdedigde feller en verplaatste het spel. De rollen waren omgedraaid. Het gevaar kwam nu ban de roodzwarte brigade, maar de bal ging er nog niet in. Na een kwartier in de tweede helft wist Chris de 5-2 te maken.
Daarna lukte het Issam, Wasim, Thijn, Kymani en Ralph niet om de stand te verbeteren.
Aan de andere kant stonden we nu wel goed te verdedigen, de enige kans van de thuisploeg werd door Luca gepakt.
Vijf minuten voor het einde wist Thijn de 5-3 nog te maken, maar de tijd en krachten vloeiden weg.

Wederom een nederlaag, na een matige eerste helft wisten we de tweede helft het tij te keren. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen VVOG, tijd voor een overwinning!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!