Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Zaterdag speelde de selectie van AFC Quick JO17-1 de derde competitiewedstrijd in de voorjaarscompetitie.
Tegenstander was het gepromoveerde CSV '28 uit Zwolle. Na een vrije zaterdag de week ervoor, een goede trainingsweek plus de terugkeer van de langdurig geblesseerde Markus waren de vooruitzichten op een resultaat prima.
Wat er vervolgens op de mat werd gelegd, was divisieniveau onwaardig, met als resultaat een beschamende 0-8 nederlaag.

Quick startte ronduit matig aan de wedstrijd. CSV liet de bal aan Quick in de opbouw en wachtte op de fout bij Quick.
Bij de thuisclub was er echter weinig energie, beweging en creativiteit te bespeuren. Na 20 minuten was het al 0-2. Bal eenvoudig ingeleverd, omschakeling te laat en kassa voor de gasten.
Aan de andere kant hield de keeper met katachtige reflexen Efe en tweemaal Issam van het scoren af. Voor rust viel ook nog de 0-3. Wederom simpel balverlies, de oranjehemden liepen zo door de verdediging.

Over de tweede helft kunnen we kort zijn. De eerste 5 minuten na rust leek er wat meer vuur in het spel te komen, maar dat was van korte duur. De 0-4 viel na ca 15 minuten in de tweede helft. Vervolgens gaf de thuisploeg het op en kon CSV eenvoudig uitlopen naar 0-8.

Een teleurstellende middag, waarbij Quick door de ondergrens zakte. Met nog 7 wedstrijden te gaan is het zaak de boel weer op de rails te krijgen.
Volgende week wacht de derby bij Soest, kans op revanche!