Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

AFC Quick 1890 JO14-1 tegen CJVV JO14-1. Niet de eerste keer tegen elkaar dit seizoen en tot nu toe was elke wedstrijd een flinke strijd, dus dat belooft wat! Quick mag aftrappen en de wedstrijd begint.
Quick kiest ervoor om iets lager druk te zetten en de ruimtes wat kleiner te houden. CJVV heeft in het begin wat meer de bal en probeert tot kansen te komen,  maar Quick geeft weinig weg. Quick komt er iets beter in en wordt een paar keer gevaarlijk via de zijkanten, maar tot echt grote kansen leidt dit nog niet. De spelers van Quick willen nog 1x laten zien wie de betere ploeg is en leveren veel energie en strijd. Nu de bal op de helft van CJVV. Quick probeert te zoeken naar een opening. Een paar keer wordt met een steekbal het gaatje in de verdediging gezocht, maar deze ballen komen niet aan. Elke keer als de bal verloren wordt zet Quick snel en fel druk en hebben ze de bal gelukkig snel druk. De bal wordt uitgehaald en er wordt weer naar ruimte gezocht. CJVV probeert vooruit druk te zetten op de verdediging van Quick. Joep wordt ingespeeld, hij staat 1 tegen 1 tegen de buitenspeler van CJVV en met een schitterende actie (de Frenkie/Iniesta/la croqueta) speelt hij z'n man uit. Hierdoor ontstaat wat ruitme en hij speelt Jack in en die kan draaien. Jack ziet Moad het strafschop gebied induiken en hij legt de bal met z'n linkerbeen achter de verdediging van CJVV. Moad neemt aan en rond af: 1-0 Quick! De meegereisde supporters van CJVV vallen stil en de fans van Quick juichen mee.
De rest van de 1ste helft geven beide teams geen echt grote kansen meer weg en blijft het 1-0. Quick gaat de rust in met een 1-0 voorsprong!

En de tweede helft is van start gegaan. Quick is de kleedkamer uitgegaan met een 1-0 voorsprong en ze hebben een goede eerste helft gespeeld. Er zijn vier wissels toegepast, kijken hoe die uitpakken. Het fluitje is nog maar net gegaan en Luka heeft de stoomtrein al aangezet. Vanaf eigen helft dribbelt hij tot de zestien van CJVV en geeft hem voor… maar een corner is het maximale wat er uit wordt gehaald. Moad krijgt de bal op links en heeft twee man voor zich. De eerste is al uitgespeeld en daarna ook de tweede, hij gaat voor het schot en krult hem prachtig de bovenhoek in: 2-0 voor AFC Quick. Er komen daarna nog een paar kleine kansen van beide kanten, maar verder niet echt wat. Daar is het laatste fluitje van de wedstrijd. AFC Quick wint de wedstrijd 2-0 van CJVV door de twee goals van Moad.