Verlengde Sportlaan 2
3905AE
VEENENDAAL
tel. 0318-514562

AFC Quick 1890 tegen GVVV. Luka is afwezig door een blessure die hij vorige week bij het toernooi heeft opgelopen. Hij is wel meegekomen op deze vroege zaterdagochtend. Quick is erg slap en veel balverlies, nog niet iedereen helemaal wakker. Daar is een grote kans voor GVVV maar Sjef redt op de lijn. Het spel blijft slordig en slap, maar dan komt Quick ook met een kans en Tijn scoort na goed werk van Belal. Direct erna schiet GVVV de bal uit de aftrap naar voren. Sjef werkt de bal slecht weg en daar komt de 1-1. De nummer 10 schiet de bal in een keer over Scott heen. Het begint een beetje beter te worden, Jack met links snoeihard op de paal. Jammer! Dan een steekpass op Tijn, die gaat alleen op de keeper af... maar hij puntert hem naast. En daar is het rust signaal.

De rust is voorbij en Quick komt het veld op en de tweede helft begint. De tweede helft is nog slechter dan de eerste helft. GVVV is beter en krijgt veel meer kansen. Quick heeft het moeilijk, Moad wordt de hele tijd neergehaald en de scheids doet niks. Bal komt van achteren bij GVVV en ze krijgen een corner. De bal wordt weggekopt en de nummer 10 schiet van buiten de 16 keihard op de onderkant van de lat. Daar komt Quick goed weg. GVVV komt steeds meer in de wedstrijd. De bal komt weer van achter naar de nummer 22. Hij komt er door en scoort de 2-1 voor GVVV. Weer een kans voor GVVV, maar gelukkig de bal in het zijnet. Quick creërt bijna niks de hele tweede helft. Fluitsignaal klinkt en Quick heeft verloren.