3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Een nieuwe zaterdag, de 4e speelronde in de 6e divisie. Deze keer tegen VV De Meern. De tegenpartij trapt af en we zijn begonnen!

Quick begint scherp aan deze wedstrijd. Al snel komt daar op aangeven van Moos een kans voor Tijn, die draait goed weg en maakt van buiten de 16 de 0-1. Maar De Meern gaat er niet slechter van spelen en ze schieten hard tegen de onderkant van de lat. Dan komt er weer een kans voor de tegenpartij en deze keer maken ze het goed af 1-1. Fabian verliest de bal en probeert te herstellen en maakt een overtreding net buiten de zestienmeter, gele kaart voor Fabian. Dan krijgt Moad de bal. Hij maakt de actie naar binnen en hij schiet…. maar van afstand op het dak van de goal. De bal komt weer bij hun rechtsbuiten en die schiet, maar Aaron heeft een goede redding op het schot. De Meern blijft aan houden voor rust en het is overleven voor Quick nu. En dan is het rust, tijd voor een praatje in de kleedkamer. Tot in de 2e helft.

De 2de helft begint en het spel gaat alle kanten op en Quick speelt moeilijk voetbal. Een mooie actie van Moad en hij probeert het met zijn linkervoet, maar hij raakt de bal met zijn groote teen. Tijn wordt dubbel gedekt door de centrale verdedigers. Schot van de tegenstanders en Aaron redt. Tijn wordt neergehaald en de tegenstander krijgt geel. Moad neemt de vrije trap en hij schiet op goal, maar de keeper heeft de bal klemvast. De bal gaat naar de helft van Quick en Koen houdt de tegenstander vast en de tegenstander pakt hem vast. De scheids geeft voordeel, maar er komt niks uit voor De Meern. De scheids geeft een vrije trap aan De Meern en Koen krijgt geel voor vasthouden. Een mooie aanval van Quick, voorzet op Tijn en hij gaat zelfs voor een omhaal, maar hij raakt de bal net niet goed en de bal gaat ruim voorlangs. Quick vecht om te winnen. Frank wijst de scheids er op dat er aan de kant veel wordt gezeurd en de scheids spreekt de ouders aan. Ondertussen krijgt Jack geel voor commentaar op de leiding. De verdediging staat te open en er wordt een bal door gespeeld en geschoten, maar Aaron redt weer. Weer een gevaarlijke aanval van De Meern, maar de speler schiet de bal net langs de paal en het is tijd.
1 punt, nu een week vrij en dan over 2 weken tegen SDC Putten voor de overwinning en 3 punten!