Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Welkom bij de wedstrijd AFC Quick 1890 - SDC Putten op zaterdag 29 oktober. Er wordt gefloten en de wedstrijd is begonnen.

Quick krijgt snel een corner die helaas maar net over gaat. Mooi gespeeld van Quick, Jack heeft een kans uit een moeilijke hoek en hij schiet... maar de keeper heeft hem. Putten neemt uit en de bal gaat naar de rechtsbuiten. Die neemt slecht aan, Joep komt met een mooie tackel en heeft de bal. De speler van Putten die Joep tackelt heeft pijn en gaat er af.

Dan neemt de keeper van Putten weer uit en Quick zet hoog druk. De verdediger van Putten schiet tegen Jaspers buik aan en met zijn buik kracht knalt hij hem er in. Vanaf 20 meter van de goal gaat de bal met een boog over de keeper heen, die het niet zag aankomen. Quick 1, Putten 0.

Jack wordt goed vrijgespeeld en stuurt Jasper weg. Jasper heeft na de diepe bal één op één, maar die heeft de keeper helaas. Corner voor Putten, de bal wordt getrapt en valt net achter een  Quick verdediger, waardoor de speler van Putten vrij kan hoppen. Helaas kopt hij hem er wel in 1-1. Tijn dan met een mooie actie, maar schiet hem net voor langs. Corner Quick, Jack en het meisje van de tegenstander in duel voor de bal en een van de twee (of allebei) scoort. Er wordt gefloten en het is rust.

De 2e helft begint met Quick 2 en Putten 1. Er komt gelijk een aanval van Putten via de linkerkant. Quick staat niet helemaal goed, Putten komt met 3 man voor de goal en scoren de 2-2. Putten ruikt bloed en er is weer een aanval van Putten. De spits wordt ingespeeld en steekt de linksbuiten diep en die legt hem terug en het is 2-3.

Putten weer in de aanval, maar het schot van Putten zeilt net langs de goal van Aaron. Corner Putten, maar er gebeurt niks en loopt gelukkig goed af. Nu krijgt Quick een corner dankzij goede actie van Sjef, maar levert niets op. Quick weer in de aanval, Jasper komt door aan de rechterkant. Hij legt de bal klaar op randje 16, alleen Jack krijgt hem net niet.

Quick krijgt haast. De bal weer op de helft van Putten en Quick komt op via de rechterkant. De bal wordt voorgegeven bij de 1ste paal en de tegenstander probeert de bal weg te schieten, maar krijgt de bal tegen z'n hand: penalty! Belal blijft ijskoud en schiet hem in de rechter hoek 3-3. Quick ziet kansen om hier meer van te maken, maar de scheids fluit af en het zit erop 3-3. Volgende week de derby tegen Hoogland!