7313HN
APELDOORN
tel. 055-3563069

Het is 15 april en Quick speelt uit bij CSV Apeldoorn. Door blessures van Joep Lode en Scott, doen Tijn Dik en Dion mee. In de warming-up raakt Moad ook nog geblesseerd.

Quick begint sterk aan de wedstrijd en creëert meteen een grote kans, maar de bal gaat er niet in. Tijn schiet van 5 meter op goal en de keeper pakt de bal met een ongelofelijke reflex. Er volgen nog een paar grote kansen voor Jack Tijn en Bobbie, maar het doel wordt nog niet gevonden. Dan vanuit een afgeslagen corner kan Tijn voorgeven en kopt Jack de bal binnen. 0-1!

CSV wordt slordig achterin en er komen nog meer kansen, maar de inval keeper die bij CSV op goal staat, houdt bijna alles tegen. CSV komt er niet aan te pas en Tijn Dik heeft alleen maar een baar ballen hoeven te vangen. Quick speelt goed, maar moet meer goals gaan maken. Dan fluit de scheidsrechter voor de rust.

En we zijn weer onderweg in de 2e helft. Tot nu toe is het nog niet heel spectaculair en blijft de bal uit de buurt van de goal. De grens is niet zo eerlijk bezig, maar Quick laat het gaan. Dan bijna de 2-0 voor Quick. Quick zit meer te drukken en heeft een hoop kansen. En nu wel, 2-0 Tijn maakt de bal na een goede assist van Belal af. De grens steekt weer de vlag omhoog,  maar dit keer weet de scheids beter en laat doorspelen.

Nu komt Jack voor de goal na weer een geweldige steekpass van Belal, maar goede redding van de keeper. De kansen blijven maar komen en dit keer weer voor Tijn, die hem snoeihard tegen de paal schiet. Sjef wordt nog hard gevloerd, maar staat gelukkig weer op. Dan fluit de scheids voor het eindsignaal, 2-0 winst in Apeldoorn en de 3 punten kunnen mee naar huis.

Zaterdag nemen we het thuis op tegen Sparta Nijkerk, om 10:15 op het hoofdveld!