Willem Arntszlaan 96
3734EJ
DEN DOLDER
tel. 030-2280006

AFC Quick tegen DOSC gaat van start met het fluitsignaal van de scheidsrechter, we zijn onderweg naar de 3 punten.

En dat begint goed met een mooie aanval van Quick waar het eindstation Moad is. Moad schiet de bal heel hard tegen de lat en die kaatst terug van de lat, tegen het hoofd van de keeper waardoor de bal zo in het doel in rolt. Zo staat het 0-1 voor Quick, na een paar minuten gespeeld te hebben. Quick is heel sterk bezig en speelt voornamelijk op de helft van DOSC.

De center backs van Quick sturen de backs graag de hoeken in, maar de ballen komen net niet goed aan want er staat een harde wind die elke bal terug blaast. Nu komt Quick weer met een aanval, dit keer via Moad die een één tweetje met Tijn aangaat en Moad schiet hem binnen 0-2 Quick. DOSC kan niks verzinnen en worden volledig weggetikt. Quick heeft daardoor veel kansen, maar de bal wil er maar niet in. Zo gaat het de hele 1e helft door en  het fluit signaal van de scheids klinkt. Het is rust.

De 2e helft start. Het staat  0-2 en we moeten nog meer goals maken. We beginnen fel en winnen veel duels. Dan wordt er een schot niet goed weggewerkt en schiet Ilias met zijn linker de 0-3 binnen. Dat is een grote tik voor DOSC, want daarna gaat Quick er helemaal overheen. Een penalty voor Quick, maar de keeper van DOSC tikt de bal uit de hoek. Maar uit die corner van Belal kan er alsnog gescoord worden door Tijn. 0-4!

Sjef speelt een hele goede 2e helft, hij passeert een tegenstander en dan geeft hij de bal voor op Jack die het dan goed afmaakt. Even later draait Moad de bal geweldig in en kan Jack na een goede loopactie binnen koppen en scoort hij er dus nog een. Zo staat het ineens 0-6. Dan dribbelt Moad naar binnen en schiet hij vanaf 25 meter de bal vol in de kruising! 0-7. Een paar minuten voor tijd kan Tijn na een goede aanval ook nog een 1 op 1 afmaken en wint Quick dik met 0-8 in den Dolder.

Volgende week spelen we een thuiswedstrijd om 10:15 tegen Hercules! De vorige keer verloren we onverdiend met 1-0 en we hebben dus nog wat goed te maken..