AFC Quick 1890 JO19-1

1e klasse 08

8 december 2018 15:30

Onbekend

Zaterdag mochten we aantreden bij Hoogland, dat hoewel hoger genoteerd een tegenstander is die we goed aan zouden moeten kunnen.  In de eerste helft gaf Hoogland echter prima tegenstand en was het een gelijkwaardige wedstrijd met kansen over en weer Onze mannen hadden, zoals meestal, het meeste balbezit. Het middenveld van Hoogland in de omschakeling kreeg te veel ruimte waardoor ze de snelle spitsen met de lange bal konden bereiken.  Verdedigend werd er echter niets weg gegeven. Na een 0-0 rust stand werd door onze mannen energieker gespeeld en kwamen de combinaties prima uit de verf, waardoor Hoogland op eigen helft werd vastgezet. Het was Boyd die na een scrimmage bereikt werd met een boogballetje en de 0-1 mocht aantekenen. Gevolgd door een fijne aanval over rechts waarbij Washington zijn fameuze schaar effectief kon inzetten om daarna met een mooi schot in de verre hoek voor de 0-2 te zorgen.  Kort daarna komt de bal na een mooie aanval bij de goed doorgelopen Tom die overtuigend langs de keeper schiet zodat Quick na dit effectieve kwartier in de tweede helft met 0-3 de leiding nam.  Hoogland heeft het daarna nog even geprobeerd, vooral met lange ballen. Maar spannend is het niet meer geworden. Kyon stond weer uitstekend te keepen en heeft keurig de nul gehouden. Kansen voor Rudy, Noah en Koen zagen er goed uit maar gingen net naast zodat 0-3 de eindstand werd. Dieptepunt vandaag was het uitvallen van Roeland die met een enkelblessure mogelijk enkele weken uitgeschakeld is.