CJVV JO19-1

1e klasse 08

1 december 2018 15:15

Onbekend

Gisteren mochten we tegen het bekende geel-zwart van CJVV, een team met veel oude bekenden.  Onder leiding van Bas Wobbes maakt het CJVV team een goede ontwikkeling door en ligt op koers voor de promotiepoule na de 6-0 overwinning op concurrent Woudenberg.  Van CJVV is bekend dat ze sterk zijn in de omschakeling.  Het bal bezit was in het begin gelijkwaardig maar CJVV kon meer dreiging creeeren. Boyd stond geisoleerd en moest onze aanvallen vrijwel in zijn eentje tot een goede einde brengen. Ook de passing was rommelig met onnodig balverlies tot gevolg. Wat tot enkele snelle aanvallen van CJVV leidde van waaruit ook na 20 minuten de 0-1 werd gemaakt. Een aantal omzettingen werd gedaan en toen dat stabiliseerde kwam het voetbal beter op gang maar op een bal van Boyd vlak voorlangs na hebben we weinig gecreeerd. Wat zeker ook een compliment is voor het fel dekkende en goed samenspelende spelende CJVV. In de tweede helft kwam de scherpte en het combinatievoetbal van onze mannnen weer terug en werd Quick steeds het beter voetballende team. De kansen werden snel talrijker en groter. Boyd leek de 1-1 binnen te koppen maar de bal werd nog net van de lijn gehaald. En uit de tegenaanval wordt na rommelig uitverdedigen een CJVV de vrijheid gegeven om van dichtbij de 0-2 binnen te schieten. Het laatste haf uur worden onze mannen de dominante ploeg en stapelen de kansen zich op met prima voetbal. De aansluitingstreffer hangt in de lucht en als die zou vallen voelt het alsof een gelijkspel er dan nog inzit. CJVV loopt achter de feiten aan en komt nauwelijks meer van de eigen helft.  De vele kansen van het slotoffensief worden helaas niet benut waardoor 0-2 de eindstand blijft van deze sportieve en goed geleidde wedstrijd. Omdat ook de A2 en A3 thuis speelden en bleven naborrelen was de derde helft weer lang gezellig bij Quick.