Verlengde Sportlaan 2
3905AE
VEENENDAAL
tel. 0318-514562

We reizen af naar Veenendaal, waar we het in onze laatste competitie wedstrijd gaan opnemen tegen GVVV JO15-1. Om 12:15 wordt er afgetrapt en komen we redelijk goed uit de startblokken. De eerste 10 minuten hebben wij namelijk de overhand en ook een stuk vaker de bal. We zetten een paar goed uitgespeelde aanvallen op die leiden tot een paar grote kansen, helaas weten we die kansen niet te verzilveren. Na ongeveer 10 minuten begint GVVV wat meer veerkracht te tonen en komen ze steeds vaker aan de bal. Er worden wel wat aanvallen opgezet, maar tot echte kansen komen ze niet. Dat komt vooral door onze achterhoede die er telkens goed tussen zat om echte kansen te voorkomen en ervoor zorgde dat Pieter niet in actie hoefde te komen. Ondanks de veerkracht van GVVV hadden we de wedstrijd wel redelijk onder controle, alleen lukt het niet om tot grote kansen te komen en stond de brillenstand gewoon nog op het scorebord. Tot de 26ste minuut, toen Ceyhun diep liep en Nick de bal achter de laatste linie legt. Eerst denkt Ceyhun de bal niet meer te kunnen halen door de uitkomende keeper en remt af, maar plots realiseert hij zich dat de bal dichter bij is dan gedacht en versnelt weer en tikt de bal over de keeper het doel in, het staat 0-1 wat ook gelijk de stand voor de rust is.

De tweede helft gaat van start en het duurt niet lang voordat de tweede goal valt. Ceyhun stuurt Niels aan de rechterkant diep, Niels neemt de bal in de loop mee en ramt het vervolgens in de verre hoek, via de lat, het doel in, 0-2. Daarna controleren we de wedstrijd en zetten we wat goeie aanvallen op wat tot een paar kansen leidt, hele grote kansen zijn het helaas niet. Ook GVVV komt soms nog door wat combinaties of individuele acties verder op onze helft, maar net zoals in de eerste helft is onze achterhoede scherp en neutraliseert het gevaar op tijd, waardoor Pieter het nog steeds rustig heeft. In de 20ste minuut van de tweede helft pakt de aanvoerder van GVVV binnen een tijdperk van één minuut 2 gele kaarten, wat samen één rode kaart maakt en GVVV moet daardoor met 10 man verder.Het spelbeeld verandert daar niet echt door en wij komen naast wel wat goede aanvallen nog steeds niet tot hele grote kansen en ook niet tot scoren. De scheids fluit af en we winnen onze laatste wedstrijd met 0-2 van GVVV.

Terugkijkend mogen we enorm trots zijn op onze prestatie in de competitie en zijn we uiteindelijk 4de geëindigd. 1 punt achter de nummer 3 IJsselmeervogels, 2 punten achter de nummer 2 SDV Barneveld en 3 punten achter de nummer 1 Sporting Martinus. We hebbenons dus dik gehandhaafd en waren we zelfs toch onverwachts enorm dichtbij een kampioenschap. Nick liet na de wedstrijd nog even weten hoe trots hij was op ons en onze prestatie met een prachtige speech. Op naar de volgende competitie!💪⚽