Radioweg 86
1098NJ
AMSTERDAM
tel. 020-6332935

Zondagmiddag stond er voor onze hoofdmacht opnieuw een uitwedstrijd in Amsterdam op het programma. Dit keer in een aardige entourage naast de Jaap Edenbaan tegen het opleidingsteam van divisionist WV-HEDW. Vanaf de start was voor de toeschouwers niet te zien dat een elftal uit de bovenste regionen tegen dat uit de onderste regionen speelde. Onze rood-zwarten kwam het grootste deel van de wedstrijd prima voor de dag in de Watergraafsmeer. Het was vervelend voor Dirk Wijers dat hij na een onbesuisde actie van een tegenstander verkeerd neerkwam en met een pijnlijke rug het veld moest verlaten. Hij werd vervangen door Cedric Kapelle. Het was wrang dat juist toen Quick even met 10 man stond de thuisclub uit een corner scoorde. Er was toen ruim een half uur gespeeld. Vlak voor rust scoorde WV-HEDW opnieuw, eigenlijk uit de eerste kans die zij kregen deze wedstrijd. Onze aanval Faysal Chaiat, Lars van Barneveld en Vincent Caesar wisten voor de pauze niet heel gevaarlijk te worden. Vincent werd dat een keer, maar schoot hoog over.
Na de thee mocht Rafik Benali uit de O18 zijn competitiedebuut maken in Quick 1. Hij kwam in het veld voor Kevin Dorgelo. De spelers hadden de opdracht gekregen druk te zetten en vooruit te voetballen. Dat ging het elftal goed af. De strijd was minimaal in evenwicht in de tweede helft. Met Sabir Lemaalem voor Lars van Barneveld en Christiaan Ferwerda voor Sander van Amstel werd nieuwe energie en voetballend vermogen toegevoegd. Het leidde echter niet tot treffers, hoewel onze voorhoede de verdediging van de thuisclub flink bezighield. Dat WV-HEDW toch nog een keer scoorde, opnieuw uit een hoekschop, was een domper. Gelukkig wist Sabir Lemaalem met een paar mooie schijnbewegingen Rafik Benali alleen voor de keeper te zetten. De debutant maakte beheerst af en scoorde daarmee zijn eerste competitietreffer in Quick 1. Er waren vele positieve punten te zien, maar er stond er toch 3-1 op het scorebord toen de heer Petitjean affloot.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!