Complimenten voor lastige uitzege bij Wasmeer O19-1

Datum

1 september 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Gisteren mochten onze mannen uit tegen Wasmeer O19-1 uit Hilversum, de oude club van Davy Klaassen. De accommodatie ligt er met haar nieuwe clubhuis prachtig bij. Onze wedstrijd was op het enige kunstgrasveld en in deze eerste wedstrijd bekerwedstrijd van de poule is het onduidelijk hoe de krachtsverhoudingen zullen te zijn. Het mooie Rood-Zwart bleek de beter combinerende ploeg waar Wasmeer fysieker speelde en regelmatig de lange bal hanteerde, en daar ook gevaarlijk mee was. De eerste helft van de eerste helft ging het gelijk op en bracht Haris met een prachtige assist Washington in stelling die de 0-1 via de binnenkant paal hard binnenschiet.  Wasmeer zet hierna aan en krijgt een fase de overhand en sluit die af met een keurig afstandschot die net onder lat binnen zeilt en voor de 1-1 zorgt. De laatste twintig minuten van de eerste helft zijn voor Quick en al combinerend komen we regelmatig voor de goal van Wasmeer. Mathijs  rond een van de combinaties keurig af en zo gaan we met een verdiende 1-2 tussenstand de rust in. In de tweede helft heeft Wasmeer het nog even geprobeerd maar rent zich stuk op het prima samenspel uit Amersfoort.  Er ontstond wat grimmigheid in het Wasmeerder team alsook rondom de bijzondere stijl van de scheids en zelfs ook even langs de lijn. Maar dat levert vooral een serieus compliment op voor onze manen die het hoofd koel hielden en geconcentreerd bleven combineren en opbouwen. Een prachtige 1-3 werd gemaakt door Tom uit een slim bedachte vrije trap, samen met Daan. In de laatste fase ontstond er veel ruimte op het veld en kwamen er nog een aantal mooie kansen maar de eindstand bleef 1-3, een prima resultaat. Komende zaterdag wacht thuis de bekerontmoeting tegen Hoofdklasser Sporting 70 uit Utrecht,  een mooi duel om komende week fanatiek voor te trainen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!