Datum

6 april 2019 12:00

Accommodatie

Onbekend

Zonder Haris, Boyd, Noah en Washington maar met Daniel en Max van de A2 vertrokken we richting Utrecht om tegen koploper Kampong te spelen.  Na een zoektocht over het enorme complex bleken we op het enigszins afgelegen kunstgras veld 7 te spelen. Onze mannen begonnen goed aan de wedstrijd, Kampong werd onder druk gezet en er volgden al snel een aantal mooie kansen. Tom kwam twee keer vrij voor de keeper maar kreeg de bal niet in het net.  Kampong liets zien snel te kunnen counteren en hanteerde daarvoor de lange bal. Slordig verdedigen gaf Kampong halverwege de eerste helft een riante kans en de 1-0 was een feit, tegen de verhoudingen in. Quick bleef aandringen maar na balverlies op het middenveld kreeg een Kampong andermaal de vrije ruimte en lobte over de uitkomende Kyon de 2-0 binnen. In de rust natuurlijk het nodige chagrijn want Kampong speelde echt niet groots. Na rust was het evenwel Kampong wat in eerste instantie nu het meeste balbezit had. Na 10 minuten kreeg Quick weer grip op de wedtsrtrij en onstonden er diverse kansen en corners. Uit een van de corners maakte Tom een handig overstapje waarna Pieter de aansluitingstreffer kon binnenschieten en als linksback zijn eerste seizoenstreffer mocht noteren , 2-1.  Heel goed voor de wedstrijd en er onstonden kansen over en weer ...en was het Kampong wat de 3-1 maakte.  Onze mannen hadden nog steeds het betere spel en een steekbal op Mathijs werd op waarde geschat. Met twee goede acties kwam hij bij de achterlijn en verraste hij de keepr met een prachtig stiftje achter het standbeen, wereldgoal en 3-2 met nog 10 minuten op de klok! Quick gooide nog even alle suit de kast en Kampong hing in de touwen en twee keer werd binnen het stafschopgebied een speler stevig neergehaald maar de scheidrechter zag er twee keer geen penalty in. Jammer want een gelijkspel zou zondermeer verdiend geweest zijn. Komende zaterdag mogen we thuis tegen Amsvorde, met na afloop niet alleen bier en bitterballen maar ook een paar punten!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!