Topklasse 3.2

11 mei 2019 13:00

B. Beltman

Onbekend

Na een lentestop van een maand mochten de jongens van O14-1 er weer tegenaan thuis tegen PVCV. Net als Quick had PVCV 16 punten en stond het ook samen met Quick op de tweede plaats. Een belangrijke wedstrijd dus en de winnaar blijft kans maken op het kampioenschap in de topklasse 3.2.
Quick kwam goed uit de startblokken, zette meteen druk op de tegenstander en het spel vond hoofdzakelijk plaats op de helft van de tegenstander. Schietkansen waren er voor Burak en Beston. Helaas leverde dat geen doelpunten op. Een vrije trap van Burak werd ingetikt door Ralph, het doelpunt werd helaas afgekeurd i.v.m. buitenspel van Ralph. Niet veel later was het Beston die prachtig uit de draai hard binnenschoot en voor de 1-0 zorgde. Een doelpunt van grote klasse!
PVCV dat af en toe erg gevaarlijk was in de counter, met o.a. schot op de paal, werd feller en maakte net voor rust de gelijkmaker.
In de rust deed coach Mo een aantal omzettingen. Mohammed ging linksbuiten spelen, voor extra aanvalskracht en Thijn ging rechtsachter spelen om de gevaarlijke linksbuiten van PVCV uit te schakelen. In de tweede helft kreeg Quick meer grip op de tegenstander en er kwamen meer kansen voor Quick. Een schot van Mohammed werd nog door de keeper tegengehouden. Helaas bleef het lang wachten op het verlossende doelpunt. Met nog 10 minuten op de klok was er een prachtige dieptepass op Beston. Beston ging alleen op de keeper af, maar werd gehaakt in het strafschop gebied, penalty! Siam ging achter de bal staan en schoot de bal binnen, 2-1 voor Quick! De laatste minuten waren nog erg spannend, omdat PVCV alles op alles zette. Maar met veel strijd en inzet van Quick bleef de 2-1 op scorebord. Een prima resultaat van de jongens O14-1, volgende week thuis tegen directe concurrent Delta Sport. Een wedstrijd  die zal bepalen wie er kampioen gaat worden in de Topklasse. Komt allen kijken 18 mei om 11.25u op veld 3.