Topklasse 3.2

18 mei 2019 11:25

T. Petten

Onbekend

Het was prachtig voetbalweer en de jongens van Mo Moussa en Mo Ayoubi kwamen prima uit de startblokken tegen Delta Sports. Een team met enkele grote en sterke spelers binnen de gelederen. Bij Quick moest Tom helaas geblesseerd langs de kant blijven. De winnaar van deze wedstrijd zou voor het kampioenschap kunnen gaan. Vanuit Houten waren veel supporters langs de lijn te vinden. Zoals eerder genoemd begon Quick goed en een prima pass van Mo werd door Beston op de lat geschoten, Ralph kan de rebound intikken, 1-0! Niet veel later een assist van Ralph op Beston die de 2-0 maakte! Dat ging goed. Achterin werd er geconcentreerd verdedigd, vooral omdat Delta Sports een gevaarlijke spits had. De 2-0 was tevens de ruststand.
De tweede helft kende helaas een ander beeld, Quick was te passief en Delta Sports maakte meer het spel en drukte Quick ver naar achter. Al snel viel de 2-1 uit een mooi genomen vrije trap en niet veel later een ongelukkige handsbal, waarna de penalty werd verzilverd, 2-2. Het Ajax scenario doemde op. Quick ging meer risico nemen, want er moest gewonnen. Met nog tien minuten te gaan was er een pass op de linkerspits van Delta die fraai binnenschoot, ja hoor 2-3. Quick deed er alles aan om de gelijkmaker te forceren, maar de schoten op doel gingen net over of naast. Helaas bleef het 2-3 voor Delta Sports. Natuurlijk wel de complimenten aan de JO14-1 die tot het einde bleven strijden en een 2e of 3e plek blijft nog steeds mogelijk. Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen fc IJsselmonde uit Rotterdam.