AFC Quick 1890 JO14-1

Topklasse 3.2

16 februari 2019 12:30

Onbekend

De JO14-1 moesten gisteren uit tegen Velo uit Wateringen. Na een uurtje rijden kwam het mooie complex in zicht. Het team was compleet.
Quick begon redelijk aan de wedstrijd, niet fel voetballend, maar had wel een overwicht. In de beginfase twee grote kansen voor Quick die niet verzilverd werden. Niet veel later een ongelukkig moment achterin bij Quick wat de 1-0 betekende voor Velo. Velo bleek wel een fysiek sterke ploeg te zijn, met aardig wat grote jongens achterin en een soort Horst Hrubesch voor in de spits. Velo kwam ook op een 2-0 voorsprong voor rust. Quick gaf na rust de moed niet op en ging ook meer de strijd aan. Beston tikte de 2-1 binnen. Helaas direct na de aftrap volgde de 3-1 voor Velo. Quick kwam goed terug door een prachtig doelpunt van Siam die zichzelf mooi vrij speelde. Een vrije trap van Beston vloog er ook in 1 keer in wat de 3-3 betekende. Quick bleef er weer in geloven en er braken enkele spannende minuten aan. Helaas door een misverstand achterin kwam Velo weer op 4-3. Quick maakte door Beston de 4-4 maar de grensrechter stak zijn vlag  omhoog voor buitenspel, wat het in de ogen van de Quick supporters absoluut niet was. Treffer afgekeurd, spelers teleurgesteld. En een minuut later kwam Velo op 5-3 door weer wat gestuntel achterin. Dit was helaas de eindstand.
Teleurgestelde spelers, er had veel meer in gezeten. Nu even drie weken vrij en dan 9 maart thuis tegen Quick uit Den Haag.