AFC Quick 1890 MO15-1

3e klasse 10*

16 februari 2019 11:30

Onbekend

De wedstrijd begon met een lekker zonnetje, helaas scheen die zon recht in ons gezicht en hadden we maar 1 wissel. Ondanks dat scoorde Evy na 20 minuten het eerste doelpunt, en het duurde niet lang dat Evy nog een doelpunt maakte. Goede passjes, goed samenspel, mooie voorzetten en uitstekend verdedigen.
Blij liepen naar de zijkant in de rust. Irene was trots maar zei dat we de rust moesten houden in het veld.
We begonnen de tweede helft vol moed! We hadden de zon in de rug en de wind mee. De tegenpartij gaf de moed ook niet op. Ze kwamen er soms gevaarlijk uit. En wij waren beter! We hebben goed verdedigd en op de helft van de tegenpartij gespeeld. Anna (keeper) heeft goed gekeept en veel ballen tegen gehouden, wij scoorden helaas niet nog een keer maar wel gewonnen met 2-0!!! Waarmee we 6 punten hebben behaald in 2 wedstrijden!