Spannende wedstrijd we verdedigen de eerste plek

3e klasse 10*

16 maart 2019 11:30

Co Berendse

Onbekend

Een luxe positie die ook best spannend is. We willen onze eerste plek vasthouden. Na een minuut stilte voor de Bilt begonnen we SAN de wedstrijd. En het beloofde wat. Al na 5 minuten een goal die helaas werd afgekeurd wegens buitenspel. Maar dat mocht het vertrouwen niet drukken. Allemaal waren we er en allemaal vol enthousiasme en vol Adrenaline. We kregen mooie kansen alleen wilde de goal maar niet vallen. De keeper van de Bilt stond ook goed te keepen hoor, pakte mooie ballen uit de Hoeken. We werden erg slordig en ongeduldig. Rust was het sleutelwoord alleen viel dat niet mee.  We waren goed. Gelukkig maakte Eva een goal. Ook aan onze kant kwam de Bilt er gevaarlijk uit. Maar zo zie je blijven knokken en voor elkaar opvangen zorgde ervoor dat we de 1-0 konden vasthouden.  Op naar de volgende wedstrijd. Eentje met een geschiedenis. We gaan er weer voor!