AFC Quick 1890 MO15-1

3e klasse 10*

6 april 2019 12:45

Onbekend

Zaterdag 6 april speelde MO15-1 uit tegen SV Kampong. De zon scheen lekker, er stond weinig wind en de sfeer was goed, iedereen had er zin in. Er werd afgefloten en de wedstrijd kon beginnen. Na een kwartier kwam de wedstrijd al lekker op gang, de 0-1 was snel gemaakt. Niet veel later werd de 0-2 gemaakt. Het team zat er lekker in en de wedstrijd verliep soepel.De verdediging begon het een beetje saai te vinden achter in, want ze hadden niet veel te doen. Soms kwam Kampong er licht tussen door, maar toen was de verdediging daar om het gevaar af te wenden. Na goed aangeven van het middenveld werden er 2 prachtige goals gemaakt.  De rust brak aan, we gingen met 0-5 de rust in. Na de rust wilt het team nog wel eens in zakken, dit was nu ook weer een beetje het geval. SV Kampong kreeg een gevaarlijke kans, maar Anna (de keeper) kon de bal nog net tegenhouden. Daarna kwam Quick weer op gang en viel de 0-6 en de 0-7. De voorhoede scoorden allemaal. Al snel werde de negende goal gemaakt. Het team wilde nu wel heel graag voor de 0-10 gaan, want dat zou wel erg leuk zijn. Daar waar we vorig jaar nog alle zeilen bij moesten zetten om te scoren, nu willen we winnen met dubbele cijfers. De 0-10 is net niet gelukt, maar dit was ook een erg mooie eindprestatie. Het team heeft weer een goeie wedstrijd gespeeld en behoud zo de koppositie.