Handhaving in divisie! - Voetbalvereniging AFC Quick 1890 - Amersfoort

Handhaving in divisie!

Handhaving in divisie!

PVCV JO15-1

3 - 3

AFC Quick 1890 JO15-1

Competitie

Divisie 6 B

Datum

10 december 2022 13:15

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Fletiomare Oost
Europaweg 52
3451HG
VLEUTEN
tel. 030-6663520

De laatste competitiewedstrijd tegen kampioen PVCV, die elke wedstrijd tot nu toe gewonnen heeft deze competitie. Quick heeft nog 1 punt nodig om te handhaven. VVIJ heeft namelijk 3-2 gewonnen van SDVB en ook Volendam heeft gewonnen, waardoor beide ploegen op 13 punten komen. Quick heeft 12 punten, maar wel een veel beter doelsaldo en dus is het alles op alles voor dat ene punt. Het is ijskoud en het veld is glad. De wedstrijd begint..

Quick trapt af en een steekbal van Tijn naar Moad, maar hij wordt net niet bereikt. PVCV onderschept en valt aan en Quick moet langzaam achteruit. Een schot van PVCV, maar Aaron redt, klemvast. Tijn valt alleen aan en schiet de bal hard en hoog in het zijnet. Dan een mooie combinatie van Moad en Tijn en Tijn speelt zichzelf goed vrij. Vrije schietkans op randje 16 recht voor de goal van PVCV, maar de bal gaat er niet in. Dat was een 100% kans, jammer. Quick valt weer aan Moad krijgt de bal, maar het is buitenspel. Moad schiet de bal nog wel even over de keeper heen en de goal in.

Dan een schot van PVCV, maar het is een zwak schot en Aaron klemvast. Corner voor PVCV. Een speler van PVCV krijgt een vrije kop kans, maar hij schampt de bal en gaat gelukkig naast. PVCV valt aan via de rechterkant en ze scoren, 1-0 PVCV. PVCV valt weer aan over rechts, een voorzet naar de tweede paal valt over iedereen van Quick heen en kan worden binnengekopt door een speler van PVCV. Het is 2-0 voor PVCV... Quick valt snel na de aftrap aan en Tijn wordt weggestuurd. Hij loopt alleen op de keeper af en rondt koelbloedig af, 2-1. Het is rust, kom op boys nog 1 doelpunt en het staat gelijk!

De rust is over en Quick organiseert zich weer op het veld. Er hangt een dikke wolk mist op het veld, maar er wordt weer afgetrapt. Quick begint beter te voetballen en dat wordt beloond met een mooie goal van Jack! De keeper van PVCV schoot de bal ongelukkig op de rug van de eigen verdediger, waardoor de bal voor Tijns voeten viel die Jack goed bedient en daar is dan de 2-2. Met deze stand blijft Quick in de divisie en degradeert Quick dus niet! Quick begint meer verdedigend te spelen, maar soms valt de bal goed voor een counter... En daar valt de 2-3 voor Quick, een mooie counter en weer Jack die hem binnen schiet.

PVCV begint gemener te voetballen en Quick krijgt een vrije trap van ongeveer 20 meter van de goal. Die wordt echter niet benut. Er wordt hier en daar nu een gele kaart uitgedeeld na irritatie die onstaat bij PVCV. Quick weer met een goeie counter, maar Jack maakt die net niet af. Dan uit het niks krijgt Quick krijgt een (dubieuze) penalty tegen, 3-3. Moos zet een sliding in op de bal, maar de speler van PVCV blijf liggen en wordt van het veld getilt. Dat zag er niet goed uit. PVCV wordt steeds dreigender en Aaron houdt Quick in leven met goeie reddingen. Het is overleven nu, nog 3 minuten. Maar daar is eindelijk het eindsignaal! Quick speelt 3-3 tegen de ongeslagen koploper. Hierdoor overwintert Quick in de 6e divisie!

Sjef en Ilias

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!