Vergeten te scoren - Voetbalvereniging AFC Quick 1890 - Amersfoort

Vergeten te scoren

Vergeten te scoren

AFC Quick 1890 JO15-1

0 - 0

IJsselmeervogels JO15-1

Competitie

Divisie 6 C

Datum

13 mei 2023 10:30

Scheidsrechter

K. Zuidema

Accommodatie

Sportpark Dorrestein
Dorresteinsesteeg 1
3817GC
AMERSFOORT
tel. 033-4610759

Het is mooi weer en de wedstrijd AFC Quick 1890 tegen IJsselmeervogels begint na het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Quick start goed en zet gelijk de druk er op. Tijn krijgt de bal met wat geluk mee, maar hij schiet de bal over de keeper net naast. De bal gaat naar de andere kant en het schot van IJsselmeervogels gaat tegen de binnenkant paal uit de goal. Quick heeft het even moeilijk, maar keeper Tijn heeft de bal klemvast en Quick kan weer opbouwen. Tijn weer met een kans en hij schiet de bal bijna in de korte hoek erin. Een mooie aanval en Moad geeft af op Jack, maar die bal is net te scherp. Nu een aanval van IJsselmeervogels, maar de bal hard op de paal.

Quick neemt het heft in handen en is de betere ploeg, alleen nu nog een goal. Moad slalomt door de verdediging en schiet de bal in het zijnet. Joep heeft aan de linkerkant een kans, hij schiet eerst met links en die bal wordt gestopt door de keeper, maar hij krijgt een tweede kans met rechts alleen heeft de keeper de bal nu wel klemvast.

Weer een mooie aanval van Quick, Jack schiet met links helaas niet hard genoeg. Moad krijgt de bal mee en wil langs de keeper, maar hij gaat over de keepers knie heen en de keeper mist de bal, maar de scheidsrechter geef geen penalty. Dan fluit de scheids en de stand bij rust is 0-0, alles kan nog.

En daar gaan we weer, de wedstrijd word hervat na het fluitsignaal van de scheidsrechter. Quick begint sterk aan de tweede helft en krijgt kans na kans. Daar Jack met een 100% kans, maar werd niet goed gecoacht en hij schiet de bal over het doel. IJselmeervogels begint terug te komen in de wedstrijd en dringt Quick langzamerhand terug. Er beginnen ook foutjes achterin te komen aan de kant van de thuisploeg en het loopt maar net goed af. Maar Quick komt hier toch goed uit met een counter en Jasper schiet de bal hard op de keeper. Die laat de bal los en hij rolt richting de doellijn, maar de keeper kan de bal net op tijd oprapen. Tijn verdedigt goed mee, maar maakt daar toch dan nog een overtreding net buiten de zestienmeter. Vrij trap voor IJsselmeervogels, maar goede redding van keeper Tijn en het gevaar is geweken. En daar klinkt het laatste fluitsignaal en de wedstrijd zit er op.

Goede pot maar het eindigt doelpuntloos in een 0-0.

Volgende week zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen SDO!

Sjef en Ilias

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!