Home

Home

Talent van het jaar: Burak Bakir

10 juli 18:00  Met 150 kinderen van het jeugdvoetbalkamp op de tribune is dit jaar voor het eerst een jeugdspeler uitgeroepen tot talent van het jaar! meer »

194x gelezen

Voorlopige teamindelingen

4 juli 17:00  De voorlopige teamindelingen zijn bekend. Voorlopig wil zeggen, dat er nog "geschoven" kan worden en er wellicht ook nog spelers bij komen of af gaan. meer »

384x gelezen

Tom zoekt Bob

28 juni 22:00  Sinds vorig seizoen beleeft het vijfde voetbalteam van AFC Quick 1890 zeer comfortabele reiskilometers voor elke uitwedstrijd. Het team beschikt over een spelersbus die voorheen de trouwe reisgenoot was van eredivisionist NEC uit Nijmegen. "Wij noemen de mastodont Tom", aldus Henry Commandeur, speler van Quick 5. meer »

799x gelezen

Versoepelingen Coronaregels

24 juni 23:45  Vanaf 26 juni 2021 zijn corona regels versoepelt door de overheid, waardoor iedereen weer op Dorrestein mag komen om te sporten of als toeschouwer aanwezig te zijn bij wedstrijden en trainingen. Het bestuur van AFC Quick 1890 hecht veel waarde aan het garanderen van de gezondheid en veiligheid van iedereen op ons complex. Dit is alleen mogelijk wanneer alle aanwezigen de nog steeds geldende corona regels respecteren. meer »

217x gelezen

AFC Quick STARTDAG

28 juni 22:00  Op zaterdag 3 juli vindt weer de jaarlijkse Startdag plaats, bestemd voor alle ouders en teamleiders van onze jeugdspelersen -speelsters (v.a. O8). Aangezien we rekening houden met de Corona-regels wordt de startdag ook dit jaar weer gehouden op het Corderius College.meer »

553x gelezen

Regiocup van start

6 juni 0:45  Vorige week mochten we voor het eerst sinds vele maanden weer teams van andere verenigingen ontvangen, maar dat bleef beperkt tot de buurtclubs CJVV en Amsvorde en dan alleen voor kinderen onder de 13. Vandaag startte de Regiocup: een echte competitie, compleet met wedstrijdformulier en als bijzonderheid dat er strafschoppen genomen moeten worden bij een gelijkspel. meer »

293x gelezen

Echte tegenstanders

29 mei 17:15  Vandaag, 29 mei, waren er voor het eerst sinds lange tijd weer wedstrijden met tegenstanders van andere verenigingen op Dorrestein: teams van O13 en jonger van Amsvorde en CJVV bonden de strijd aan tegen Quickteams.meer »

276x gelezen

Start met wedstrijdjes tegen "de buren"

24 mei 23:15  Goed nieuws! De gemeente Amersfoort heeft toestemming gegeven om te starten met het spelen van wedstrijden tegen clubs "op fietsafstand". Voor ons zijn dat Amsvorde en CJVV. In eerste instantie zullen teams t/m O13 een start maken. In het vervolg kan dit stapsgewijs verhoogd worden t/m O17.meer »

564x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!